Tisztelettel kérjük, támogassa adója 1%-val az 1871-ben alapított és 1997-ben újra alapított Pécsi Jótékony Nőegylet működését, egyúttal kiemelten a „…nekem nincs ebédem…” elnevezésű gyermekétkeztetési programunkat, a válsághelyzetben lévő családok megsegítését!

Egyesületünk a támogatók társadalmi szerepvállalása és jótékony adományai segítségével a támogatásra szoruló pécsi és a peremkerületekben élő gyermekeket és az önhibájukon kívül válsághelyzetbe jutott családokat támogatja.

Magánszemélyek, helyi cégek és vállalkozások támogatják önzetlen tevékenységünket. Folyamatos működésünk alapfeltétele adományozóink rendszeres támogatása.

Egyesületünk jelenleg 42 taggal végzi fáradhatatlanul jószolgálati tevékenységét. Nagy öröm, ha érdeklődőt, csatlakozni vágyót üdvözölhetünk.

A Pécsi Jótékony Nőegylet havonta egy alkalommal - általában szerda délután - a Palatinus Grand Hotelben (7625 Pécs, Király u. 5.) tartja taggyűléseit.
Egy finom limonádé, kávé kíséretében beszéljük meg aktuális feladatainkat. A találkozó után Hírlevelet küldünk tagjainknak.

Adománygyűjtő rendezvényeinken is van alkalom beszélgetésre, eseményeinkről FB oldalunkon is tájékozódhat.
Hagyományaink szerint minden év augusztus 20-án, a Kenyér Ünnepen (Magyarok Kenyere) szervezett adománygyűjtéskor is nagy szeretettel fogadjuk az érdeklődőket
és nyitott szívvel várjuk adventi éves jótékonysági estünkön is az egyesület iránt érdeklődő hölgyeket!