Közgyűlés MEGHÍVÓ

 

A Pécsi Jótékony Nőegylet 2023. május 24-én 17 órakor közgyűlést tart.
Határozat képtelenség esetén kezdés: 2023. máj.24. 17:30 órakor.

Helyszín: Civil Közösségek Háza, Méhes terem (Pécs, Szent István tér 17.)

 

Napirend:

 

  1. A Közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. Elnöki beszámoló
  3. A PJN Felügyelő Bizottságának jelentése a 2022. évi gazdálkodásról
  4. A PJN 2022. évi Pénzügyi tervének teljesítése és mérlegeredménye
  5. A PJN 2022. évi Közhasznúsági Beszámolója
  6. A PJN 2023. évi Pénzügyi terve
  7. Pénzkezelési szabályzat módosítása
  8. Alapszabály módosítás
  9. Új tagok felvétele
  10. Egyebek

 

Tagságunkat, pártoló és tiszteletbeli tagjainkat, valamint minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A Pécsi Jótékony Nőegylet Vezetősége

Nagy sikerrel zárult Somogyi Kristóf és a PTE Sportiroda által szervezett I. Pécsi Jótékonysági Fitness Gála 2023. április 16-án a Sportcsarnokban, melyen a bevétel felével Egyesületünket támogatták.

A nemes kezdeményezéshez számos sportoló és támogató csatlakozott, akiknek hálával köszönjük a 450 ezer forint támogatást, melyet a "...nekem nincs ebédem ..." programunkban gyermekétkeztetésre fordítunk.

Nagyszerű érzés volt találkozni a résztvevő pécsi sportszerető közönséggel, bízunk a fantasztikus esemény folytatásában, mely szép példája a fiatalok nemes lelkűségének, segíteni akarásánalk és tudásának!

 

A Pécs Plaza vezetőségének köszönjük a lehetőséget, hogy az Advent utolsó két hétvégéjén helyet biztosított adománygyűjtésre.

Kedves kis mackókkal és délutánonként a Partyboom Kft. jóvoltából kézműves gyermek programokkal vártuk az adományozó pécsieket, ill. Tóth Zoltán méhész segítségével ingyenes foglalkozásokat tartottunk az érdeklődő gyermekeknek.

Programjaink nagy sikerrel zárultak, bízunk benne, hogy egy év múlva, Karácsony közeledtével ismét lesz lehetőségünk a rászorulók javára gyűjtést rendezni.

Az adományozóknak hálásan köszönjük a támogatást, bízunk benne, hogy a mackókkal sikerült örömet szerezniük.

Szeretettel várunk minden kedves támogatót 25 éves jubileumunk adománygyűjtő Adventi koncertjén, melyet

2022. december 4-én 18 órakor a Kodály Központban tartunk.

Fellép a MARGARET ISLAND

Az est védnöke: Péterffy Attila Pécs város polgármestere

Az estet követően állófogadással várjuk kedves közönségünket, melyen a nőegyleti tagok által készített sütemények mellett a Teleky Catering adományaként készített finom szendvicseket, pogácsákat is kínáljuk!

 

A Palatinus Grandhotelben november 16-án tartottuk soron következő taggyűlésünket, melyen nagy örömünkre több új, jószolgálati tevékenységünk iránt érdeklődő hölgy is részt vett. Számunkra rendkívüli öröm és egyben tevékenységünk folytatásának záloga, hogy új tagokkal bővüljön egyesületünk! Köszönjük a támogató részvételt és bíztatunk mindenkit, hogy ne csak eseményeinken vegyenek részt, hanem megbeszéléseinken is, ahol részletesen megismerhetik mindennapi munkánkat.

Témáink voltak többek között:
A közelgő rendezvények, az adventi koncert, a karácsonyi adománygyűjtés megszervezése mellett a jelenleg válsághelyzetben lévő támogatottak helyzetéről egyeztettünk.

Meghirdettük második alkalommal - a korábbi nagy siker folytatásában bízva- a Mikulás személyes videó üzenete akciónkat, melyre 60 db támogatói kérés érkezett.

A szülők, nagyszülők és barátok által küldött üzeneteket a PÉCSFILM stúdiójában rögzítettük, akik ismét ingyenes munkájukkal és tapasztalatukkal támogatták az adománygyűjtés online formáját.

A film üzenetek nagyon bájosak lettek ismét, reméljük, hogy a gyermekek nagy örömüket lelik majd a Mikulás nekik szóló üzenetében!

 

Tisztelt Támogatóink a 2021. év adóiból 580.000 Ft-ot ajánlottak fel jószolgálati céljainkra.

Hálásan köszönjük, hogy kedvezményezettként a Pécsi Jótékony Nőegyletet jelölték meg. Nagyszerű érzés tudnunk, hogy programjainkat ezúton is támogatják!

Minden adójukból befolyt forint a valóban rászorulókat segíti, melyet szívből köszönünk!

A Pécsi Jótékony Nőegylet 2022. október 26-án 17 órakor rendkívüli közgyűlést tart.
Határozat képtelenség esetén kezdés: 2022. okt. 26. 17:30 órakor.

Helyszín: Civil Közösségek Háza, Konferencia terem (Pécs, Szent István tér 17.)

Napirend:
1. A Közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
2. Vezetőségi tagok választása
3. Egyebek

Tagságunkat, pártoló és tiszteletbeli tagjainkat, valamint minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Pécsi Jótékony Nőegylet Vezetősége

 

Fantasztikus siker koronázta meg új akciónkat, a Pécsett először megrendezett GARDRÓBVÁSÁRT!

A Grandhotel Palatinus adott önzetlenül otthont rendezvényünknek, mely adományozók százait fogadta a felajánlott minőségi ruhák, valamint budapesti és pécsi dizájnerek által tervezett ruhák és kellékek bemutatására.

A nyitás előtti hosszú sor már mutatta az óriási érdeklődést. Használt és új ruhák, cipők, kiegészítők találtak új gazdára. 

Az adományokból 4,5 M forintot fordíthatunk a rászoruló gyermekek étkezésének támogatására.

A kimagasló eredményt köszönjük tagjaink áldozatos munkájának és a pécsi hölgyeknek, támogatóinknak, akik kitüntettek minket érdeklődésükkel.  

Nagy örömmel tájékoztatjuk a céljainkkal egyet értő, támogató városi Polgárokat, hogy a 2022/2023. tanév első félévében "...a nekem nincs ebédem..." programunkban 112 gyermek iskolai étkezésének befizetését vállaltuk át a szülők helyett.

Az előttünk álló nehéz hónapokban várható igény növekedésre számítva új adománygyűjtő akciókat is indítunk, hogy ne maradjanak támogatás nélkül a rászoruló családok gyermekei.