Tisztelt Támogatóink, kedves Közönségünk!

Egyesületünk megalakulása óta a családokért, a gyermekekért, mindennapjaik megsegítéséért végzi jószolgálati tevékenységét.

Legfontosabb céljaink az élet, az egészség megóvása érdekében nehéz szívvel úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi vírus helyzet miatt az idei adventi Koncertet elhalasztjuk a biztonságosabb napokat kivárva.

A támogatói jegyek a későbbi koncertre érvényesek lesznek.

Hálásan köszönjük adományaikat és kérjük megértésüket, melyben bízva kívánunk szeretteik körében eltöltött, áldott, békés, Karácsonyt és jó egészséget az új esztendőre a mielőbbi személyes találkozás reményében!

Tisztelt Támogatóink!

Nagy örömmel készülünk a "...nekem nincs ebédem..."  XXIV. Jótékonysági Gálaestünkre, melyet 2021. december 5-én 18 órakor tartunk Pécsett, a Kodály Központban.

MINDEN KEDVES TÁMOGATÓT, ÉRDEKLŐDŐT NAGY SZERETETT VÁRUNK!

Az est védnöke: Péterffy Attila Pécs város polgármestere

Fellépők:

Megyesi Schwartz Lúcia a Magyar Állami Operaház szólistája
zongorakíséret: Jean Klára a Magyar Állami Operaház korrepetitora

Tillai Tímea Énekstúdió:
Décsi Petra, Fazekas Béla, Fleckenstein István Attila, Kovács Anett Eszter, Lucas Liliana, Piros Maja, Pintér Zsófia, Schwerféger Kitti

Gombos Izabella - Magyar Hajnasl Énekstúdió

Pécsi Mátyás Király Általános Iskola kisdiákjai
Kórusvezető: Dukits Dalma  

Konferál: Antal - Vasile Krisztián

Az est kiemelt támogatói:
Pécs MJV - Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. - Kodály Központ - Teleky Catering - Filming in Pécs

Támogatói jegyek átvehetők: Pagony Könyvesbolt (Pécs, Munkácsy M. u. 1.)

Önzetlen támogatását az alábbi számlaszámra várjuk:
Pécsi Jótékony Nőegylet - Takarékbank 50800111-15234441-00000000

Nagy öröm számunkra, hogy támogatóink segítségével ismét teljes étkezést (reggelit / ebédet / uzsonnát) tudunk 128 általános iskolás gyermek részére befizetni a szülők helyett.

A nyolcadikos diákok elballagtak, de a támogatottjaink száma nőtt. A COVID miatt kialakult nehéz helyzetben számos elsős kisdiák támogatására érkezett kérelem az iskolák nevelőitől. A szabályok enyhülésével ismét módunk van az iskolákban a szülőkkel személyes találkozásra, így igyekszünk a tavalyi veszélyhelyzet miatti korlátozások következtében elmaradt tavalyi és idei támogatott valamennyi családdal megismerkedni.

Hálás szívvel mondunk köszönetet támogatóinknak, akik az Új Kenyér és Helyi Termék Ünnepen adományukkal támogatták a "...nekem nincs ebédem..." gyermekétkeztetési programunkat.

Köszönjük az adománygyűjtés lehetőségét a Baranyai Ifjú Gazdakörnek és a gondos szervezést az Életmód Egyesületnek, hogy ilyen szép és tartalmas lehetett az ünnep!

Ezúttal a Kodály Központ előtti ünnepi műsor ideje alatt is kínálhattuk a Szászvári Pékség friss cipóit, melyet hálával köszönünk a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. és Kodály Központ munkatársainak!

Az adó 1%-ának  felajánlásából 417 978 forintot kapott Egyesületünk ebben az évben.

Hálásan köszönjük Támogatóinknak, hogy éltek a lehetőséggel és a Pécsi Jótékony Nőegyletet jelölték kedvezményezettnek!
Az így befolyt támogatást a gyermekek iskolai étkezésére fordítjuk a "...nekem nincs ebédem..." programunkban.

Az új esztendőt azzal a csodálatos hírrel köszönthetjük, hogy az Adventi koncert elmaradása ellenére hihetetlen összefogásunk és támogatóink önzetlen adományai eredményeként elegendő forrás áll rendelkezésre céljaink megvalósításához! Februártól ismét be tudjuk fizetni a gyermekek egész napi iskolai étkezését!

Tagságunk döntése szerint a második félévtől biztosítani fogjuk a napközis ellátást azoknak, akik korábban igényelték. Nagy öröm és megnyugvás ez nekünk!

Hálás szívvel mondunk köszönetet támogatóink bizalmáért, céljaink támogatásáért!

 

 

Tisztelt Támogatóink!

Az idei évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk egyesületi céljaink érdekében.

Hagyományos adventi koncertünk elmaradt, így szeretnénk egy felkérésünkre készült produkcióval megköszönni nagylelkű támogatásukat!

Kérjük, fogadják szeretettel a Kodály Központban rögzített felvételt, melynek elkészítését tiszta szívből köszönjük Balásy Szabolcs karnagy úrnak (zongora) és  Gaál Zsófiának (ének)!

https://youtu.be/vLnqrVcdzz8

 

 

Teleky Zoltán és családja nagylelkű felajánlásából, akik támogatásukkal hosszú évek óta biztosítják rendezvényeink sikerességét, meleg ételt osztottunk ki a nehéz körülmények között ünnepre készülő, Egyesületünk által támogatott családoknak.

December 22-én a Teleky Catering által gyűjtött adományokból négy partner iskola előtt 99 adag ételt adtunk át ugyanolyan szívfájdító csendben, ahogy Húsvétkor.
Közeleg az ünnep és a vírus nem enged a szorításból.

Hálásan köszönjük Teleky Zoltán szívből jövő támogatását, hogy adománygyűjtési akciójuk kedvezményezettjei lehettünk!
Áldott Karácsonyt, jó egészséget kívánunk!

Készültünk és bizakodtunk, hogy az év végén minden rendbe jöhet még, de a jelenlegi vírus helyzetben nem tudjuk a Jótékonysági Gálaestet a Kodály Központban megtartani, mint ezt tettük újra alapításunk óta minden évben. 

A XXIV. Adventi koncert idén elmarad. 

Hiányozni fog a személyes találkozás Önökkel, hiányozni fognak a gálaest után erőt adó,  biztató, jó hangulatú beszélgetések, a nőegyleti sütemények készítése és együtt kóstolása és nagyon fog hiányozni a közösen megélt, reményt adó Adventi hangulat.

Hálásak vagyunk Önöknek, hogy az elmúlt 24 évben mellettünk álltak és adományaikból jelenleg 130 gyermek ebédjét tudjuk biztosítani!

Szívszorító helyzetbe kerültünk. Tartalékaink rövidesen elfogynak, a tanév második felében már nem tudjuk az Önök segítsége nélkül a napi egy meleg iskolai étkezést biztosítani a gyermekek számára

Egy gyermek havi napközije 10.000 forintba kerül.

Őszintén bízva együtt érző segítségükben kérjük, támogassák továbbra is a rászorulókat!

Békés, egészségben megélt, meghitt ünnepeket kívánunk!

 

 

A meszesi iskola alsó tagozatáról érkezett a kérés, hogy szeretnének sakkozni a gyerekek.

Sikerült egy jó állapotban lévő fa sakk-készletet átadnunk, melyet támogatónktól kaptunk. A játék már meg is kezdődött, sőt a napközis csoportnak további játékokat is küldtek támogatóink, így délutánonként újabb  társasjátékokkal, színezőkkel is játszhatnak a kicsik.